skip to main
|
skip to sidebar
Hozzávalók 2 személyre/ pár nap:
- 6db csirkeszárny
- 1/2kg savanyúkáposzta
- 5dl tejföl
- 1db nagyobb fej hagyma
- 3-4gerezd fokhagyma
- Fűszerek: só, pirospaprika, rozmaring, zálya, petrezselyem
- Vágjuk félkarikákra a hagymát, és durvára a fokhagymát!
- Tegyük egy nagy tálba a savanyúkápos ztát, és a tejfölt! Jól keverjük össze!
- Rakjuk a hagymákat és a fűszereket a káposztára, és jól keverjük össze!
- Káposzta felét tegyük egy jénai edény aljára (egy kis olivaolaj mehet alá), a káposztára fektessük a szárnyakt(csak besózzuk), majd annak a tetejére mehet a maradék káposzta.
- Tegyük a jénaira a tetejét, és mehet a sütőbe, 2 órára közepes hőfokon.
- Már csak a tálalás van hátra. Jóétvágyat!
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése