Nagyon finom. Ezzel kell kezdenem, mert sok sok pástétomot csinálok rendszeresen, de ez lesz szerintem a kedvencem. Mesés színe van, és csodálatos letisztult íze.
5db kápiapaprika
1db piros kalifornia paprik
1db almapaprika, ha szereti aszakács csípős ízeket
A paprkákat előmelegített forró sütőben fél órán át sütöm, majd egy zacskóba teszem mindet. CSomót kötök a szájára, hogy jól befülledjen a paprika. Ha megfogható hőmérsékletűre hült, akkor kinyitjuk a zacskót, és könnyedén lehúzzuk a paprikák héllyát, eltávolítjuk a csumáját és a magokat. Az egészet sóval, borssal és egy kevés olivaolajjal összeturmixoljuk, és már fogyasztható is.
UI.: a képen látható kenyér, egy hüvelyesekkel dúsított finomság, ami még fejlesztés alatt áll, de jó úton jár az a történet is:D
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése