2009.07.02.

Erre a napra hívott be a TvPaprika válogatásra. Tudom, tudom, nem mondtam azt sem hogy jelentkeztem, de most hogy felhívtak arra gondoltam megosztom Veletek az anyagot amit annó beküldtem. Nem egy átlagos, sablonos jelentkezés, mert bár igaz lenne hogy amióta először találkoztam a csatornával ott látom magam a szakácsok között, de ezt olyan bután hangzana megírni nekik, hisz mindenki ezt írja. Másik dolog, amit tudtam hogy nem szeretnék: kiélezni a jelentkezést a vegánságomra, sőt szerettem volna ha el se hangzik, hanem főzési szokásiam más érdekességeit hangsúlyoztam. Elvégre méirt azzal kezdjem mit nem használok, leírtam hát hogy mit igen:D De nem csacsogok tovább, megmutatom mit hoztunk össze Urammal ennek apropóján:


A jogi tisztaság kedvéért: az első képhez felhasználtuk a TvPaprika honlapjának dizájnját, és csúnya módon beleiillestettük a saját tervimet. A szövegek és a grafikák azonban teljesen saját munkák, amiket álmaimban egyszer majd levédetek...

13 megjegyzés:

süthetek-fözhetek írta...

Szia !
Igy ismeretlenül is Gratulálok,hogy bejutottál és Sok sikert kivánok!
Bea

szepyke írta...

Nagyon drukkolok neked! Lehetne, hogy majd integetsz nekem, ha sikerül?
Nagy lépés ez, és roppantul irigykedek miatta! Drukkolok!!!! Légy szíves, majd folyamatosan tájékoztass, hogy hogy áll a projekt!

Kata írta...

Szilda,
én is gratulálok és izgatottan figyelem az eseményeket :o)

A kenyérrel kapcs. most komolyan kérlek, legalább arra válaszolj, hogy van - e benne fehér liszt!! Köszönöm!

Unknown írta...

A kenyérbben nincs fehér liszt... és azért nincs kinn még a recept, mert olyan pofátlanul egyszerű... hogy legalább próbálom pontosan lemérni hogy mennyi miből pontosan... de mindig máshogy jön ki jól a liszt víz arán..

Kata írta...

Semmi gond, továbbra is szívesen várok, csak válaszolj! :o)

Chef Viki írta...

A mindenit! Gratulálok!

Várjuk a folyt. köv-öt!

Vick írta...

Szia Ildi!
Bunkónak érzem maga, de fel szeretném hívni a figyelmedet rá, hogy a TV paprikás jelentkezésedben a pékáru rövid u. Ne haragudj, hogy szóltam. Amúgy ügyes vagy, hogy ilyenekkel is tudsz foglalkozni az anyaság mellett. Hajrá-hajrá

Marcsi írta...

Drukkolok! Bár én nem tudnálak nézni, mert nincs ilyen csatornánk :)
És a könnyű szívvel való vendéglátásra nemsokára bejelentkezünk ám.
Marcsi

Ottis írta...

Én is drukkolok ! Gratula!

Dóri írta...

Ez nagyon jól hangzik! :) Ha netán nem válogatnának be, én akkor sem hagynám veszni, megcsinálnám magam, mondjuk szakácskönyv formájában. Az utolsó kép (is) nagyon tetszik!

Dóri írta...

Ma van a nagy nap. Majd mesélj. :)

Marcsi írta...

Mi újság? Nagy a hallgatás TV Paprika ügyben. Beszámolót kérünk.
Marcsi

Névtelen írta...

inkább legyen tiszta lakásotok elsősorban, aztán jöhet a szakácskönyv.

Related Posts with Thumbnails