Mámorral töltött szőlőlevél


Hónapok óta pályázom a Dining Giude oldalán meghirdetett T-Home receptversenyre. Nem nagyon rúgok labdába, egész más szemléletben  főzük, de ez nem meglepő:). Ennek dacára ma is beküldtem -szerintem- remekművemet, hogy képviseljem a vegán kisebbségrt.
A pontos recept itt olvasható. (ne szóljatok senkinek, de a szőlőlevél nem volt már elég zsenge:P)


3 megjegyzés:

GasztroRéka írta...

Nem vagy egyedül én is minden fordulóba pályáztam, és én sme az adott szemléletnek főzök.
Na de akkor mi van? Mi van akkor ha a szemlélet nem megfelelő? Ha úgy vélem társadalmi felelősségvállalás is milyen elkészítést preferálnak a nagyok stb.
A nyeremény meg amúgy vicc. Egy nyeremény és 5 forduló!
Az sem valami komoly értékű, és nem olyan elérhetetlen.
A népszerű bloggerekkel lehet bogkóstolón, fesztiválokon is válaszolni, és a blogon keresztül si fel lehet keresni őket, és ez így jó.
Jó sok észrevételem volt, ezeket megírtam a szerkesztőnek.
Ha vége a versenynek a blogomra is megírom a véleményem.:)
Már csak 1 forduló...

Tündérlátta írta...

azért én szurkolok:-)

Unknown írta...

Sziasztok!
Sajnos elég sok negatív vélemény ellen küzdök magamban a gasztroblog világban zajló tendenciák miat... engem a multkori blogkostoló is elszomorított inkább, mint lelkesített... na mindegy... én még mindig igyekszem nem véleményt alkotni...
Persze nem a nyeremény lelkesít:D, inkább az elismerés, de azt megkaptam itthon,amikor úgy eltűntek a zöld kis csomagok az asztalról, hogy észere sem vettem:)
Réka mengézem az alkotásaidat!
Töndérlátta, köszönöm a drukkot:)

Related Posts with Thumbnails