Piknikidézés a közeli és közelebbi multból

Gergőm és én természetfüggők vagyunk. Sokat járunk ki, és néha csak enni dugjuk ki az orrunkat, ha nem is messzire, de minimum a hátsókertig.
Ha időrendben szeretnék haladni, akkor a legrégebbi egy kirándulás wokkal, nyers kajákkal, párommal, és nem utolsó sorban, két kedves baráttal. Ekkor még a húsevők táborát erősítettem, de a képek tanúim , hogy már akkor is előtérbe helyeztem a zöldségeket:) már ha látszanak egyáltalán, akkor még nem a kajákért fotóztunk...Következő élmény, amikor párom szülei érkeztek látogatóba, és kinn fogadtuk őket a mesés kertben. Ismét fel kell ismerjem, hogy a kajákról és készülésükről akkor még nem készítettünk képet:(, de a desszertekről igen
Következő szabadtéri élményünk, már ténylegesen egy piknik volt. Kinn a szabadban, rengeteg baráttal, sorversennyel, tombolával, és rengeteg rengeteg finomsággal.(Be kell valljam, hogy egy tálca szállítás közben leborult, szóval nem a legpraktikusabb dolgokkal álltam elő akkor még, de most majd máshogy lesz)















Tavaj nyáron Szentendrén is volt egy emlékezetes grillpartink, és természetesen képeket is készítettünk, remélem érdekel titeket:), ha nem, katt tovább.
Lássuk mik voltak az idén:Részletesebb beszámolók talánvannak Fiacskám blogján, de asszem már ez sem túl kevés ami a bejegyzés hosszát illtei.
Legközelebb tuti piknikünk egy nappal a közzététel előtt lesz Olivér keresztelője alkalmából, úgyhogy extrán sokat fogok rá készülni:D.

0 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails